The proof of the pudding is in the eating

Declameren hoe uw leven in de door u gewenste richting te brengen, zonder zelf te hebben ondervonden dat en hoe het kan, is niet hoe ik het zie. Daarom heb ik lang gewacht dit neer te schrijven, opdat het gezegde van Bernard Shaw : “Celui qui peut, agit. Celui qui ne peut pas, enseigne » niet van toepassing zou zijn.

Affirmaties hebben me geholpen in twee voor mij destijds essentiële aangelegenheden :

  • om melancholie of een zwaar verdriet weggewerkt, vervangen te zien door blijheid of positieve sereniteit, minstens door (een toestand van) niet droefgeestig zijn. Dit vervangen heb ik beoefend tot de vrede- of vreugdevolle gemoedsgesteldheid de bovenhand bleef houden. Ik ga niet beweren dat het supersnel kan gaan en ook niet dat men altijd dezelfde stemming moet of vermag te hebben. Wel is het een onschatbaar iets als groot verdriet te boven kan worden gekomen.
    Doordat ik leerde beseffen dat we slechts één gedachte tegelijk kunnen denken en dus telkens een sombere gedachte kunnen vervangen door een vreugdevoller gedachte, verminderde het “automatische komen” van de niet gewenste ideeën en doken er spontaan mèèr op die goed voelden. Een gedachte veranderen kan door vooreerst zich te realiseren wat men aan het denken is en door vervolgens zich in te leven in wat men verlangt, wat blijheid met zich brengt
  • om, ondanks een soms andere realiteit, te blijven geloven in de harmonische groei van een relatie en het daadwerkelijk te beleven

Daarnaast heeft het gebruik van affirmaties tal van wensen helpen verwezenlijken. Natuurlijk komt niets vanzelf. Mijn wensen zijn mede tot stand gekomen door vaak hard werken. Doch de combinatie van weten wat men wil, prioriteiten stellen, plannen, actie ondernemen én affirmaties gebruiken is een succescombinatie.

Geef niet op. Het minste van wat u aan affirmaties doet, heeft uitwerking. U doet er trouwens constant, maar dan wellicht niet zo gestructureerd, niet zo gebald gericht op uw wensen. Het komt erop aan, die bewust te doen. Denk zeker niet dat het bij u niet zou werken.
Het beoefenen van juist gerichte gedachtekracht blijft een “levenstaak”. U heeft de kans en dus mede de verantwoordelijkheid de gift van gedachtekracht te uwen gunste aan te wenden.

In hoofdzaak wou ik dat het te downloaden boek praktisch zou zijn, u er direct mee aan de slag kon.

Daarom staan in het derde deel ervan affirmaties of bevestigingen, zinnen dus die u elke dag herhaald moet formuleren. U kan ze gebruiken in de verschillende omstandigheden van uw leven. U kan er evengoed zelf maken volgens uw hoogsteigen verlangens. Daarnaast leest u immers hoe u die affirmaties doet en hoe ze feilloos werken als u de regelen toepast. De omstandigheden hebben me getoond dat ze werken.

Het is altijd een vreugde iets te kunnen doorgeven. Laat niet na, gebruik te maken van deze wet die u brengt wat u voor ogen heeft!

Ik wens u vooruitgang !
- Aurelia Aureyn
e-boek Hoe Affirmaties mijn leven hebben veranderd

Ontdek hoe je door affirmaties, het ideeëngoed van “The Secret” en “The Law Of Attraction” op alle vlakken succes in je leven aantrekt. Lees in mijn e-boek hoe je dit op de juiste manier in de praktijk brengt. Je kan dit boek onmiddellijk downloaden en vandaag nog starten!
Nu slechts voor €14,00

een creatie van eXponent